Gender Reveal Ballon

Gender Reveal Ballon

Dit is zo ontzettend leuk.

Zwanger en vol spanning wacht je op het moment waarop je te horen krijgt of het een jongen of een meisje is. Het moment van de grote ontknoping wil je natuurlijk heel bijzonder maken. Super leuk om dit moment te vieren met familie en vrienden tijdens een Gender Reveal Party. Speciaal voor de Gender Reveal Party hebben wij een super spectaculaire ballon bedacht. De Gender Reveal Ballon.
Dit is een grote zwarte ondoorzichtige ballon met rondom vraagtekens. Wanneer je de ballon doorprikt komen er 50 roze of blauwe kleine ballonnetjes met een knal vrij welke naar het plafond stijgen. Wil je tot de Gender Reveal Party zelf ook nog niet weten wat het geslacht wordt dan kun je ons bijvoorbeeld laten bellen door de persoon die de echo heeft gemaakt.
Is dat niet superspannend? Je bent met al jou familie en vrienden bij elkaar en met zijn allen krijgen jullie op hetzelfde moment het antwoord op de grote vraag.

De gender reveal ballon is gevuld met helium met daarin 50 kleine heliumgevulde ballonnetjes. Hierdoor is de ballon nadat wij deze gemaakt hebben beperkt te bewaren. Wij adviseren de ballon dan ook maximaal 12 uur voor het doorprikt bij ons op te halen.

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Dit kan door een email te sturen naar info@balloonxl.nl of bel ons op 06-1111 4055.

€ 60,- voor de Gender Reveal Ballon gevuld met kleine heliumballonnetjes.

 

Kijk op de foto om te zien hoe dat er in het echie uitziet.