helium

Helium tegen de laagste prijzen

Helium voor de laagste prijs

Helium aanbieding. Wanneer u ballonnen wilt laten zweven dan dient u de ballonnen te vullen met helium. BalloonXL maakt veelvuldig gebruik van heliumballonnen bij het aankleden van een zaal.
Door trosjes heliumballonnen op de tafels te plaatsen heeft u al snel een feestelijk effect en een eenvoudige en efficiënte zaal aankleding.

Ook voor het oplaten van ballonnen moeten de ballonnen gevuld worden met helium.
Of het nu gaat om een oplating na een huwelijksceremonie, een ballonwedstrijd of een feestelijke opening of een gedenkwaardig moment bij een uitvaart. De ballonnen zullen altijd de aandacht trekken en zorgen voor een onvergetelijk moment.

Ballonnen kunnen op verschillende manieren worden opgelaten. Iedereen een ballon in de hand of meerdere ballonnen uit een net.

Wilt u zelf een feest aankleden met ballonnen of ballonnen oplaten dan kunt u bij BalloonXL de helium en de ballonnen bestellen. Maar uiteraard kunnen wij de ballonnen ook kant en klaar op elke gewenste locatie bezorgen.
Wanneer u ballonnen zelf wilt vullen dient u er rekening mee te houden dat de zweeftijdsterk afhankelijk is van de kwaliteit van de ballonnen, de luchtvochtigheid, temperatuurwisselingen, enz.. De zweeftijd van onze heliumballonnen is ongeveer 16 uur. In deze 16 uur gaat de opwaartse kracht van de ballon langzaam onlaag totdat deze helemaal niet meer zweeft.
Om ballonnen langer te laten zweven kunnen deze ingespoten worden met High Float wat de zweeftijd van ballonnen aanzienlijk langer maakt.
Voor onze prijzen zie onze prijslijst.

Voor de goedkoopste helium moet u bij BalloonXL zijn. Wilt u zelf ballonnen vullen met helium? Wij leveren alle materialen om dit te doen zoals helium, ballonnen en lintjes.

Bij BalloonXL kunt u ook flessen met helium huren tegen een scherpe prijs.
De flessen die wij verhuren zijn veilig en stukken lichter dan de gangbare stalen flessen.
Daarnaast hebben onze flessen een druk van 300 bar (stalen flessen zijn 200 bar) waardoor u meer ballonnen met een in verhouding kleinere fles kunt vullen.

 

20 liter helium 300 bar voor +/- 425 ballonnen € 330,58 exclusief BTW (€ 400,- incl BTW).

Helium
 

Prijzen zijn exclusief € 150,- borg per fles. Bij de prijs is de huur van het vulventiel inbegrepen.

Huur fles is de 1e week inbegrepen en daarna € 0,50 per dag.

Neem voor meer informatie contact met ons op. Bel: 06-1111 4055.