Helium ballonnen

Heliumballonnen
Wij leveren heliumballonnen van een zeer hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs.

Door een ballon te vullen met helium kan een ballon gaan zweven. Hoe lang een heliumballon zweeft is afhankelijk van een aantal factoren zoals kwaliteit van de gebruikte ballonnen, temperatuur, luchtvochtigheid, enz. maar bij normaal gebruik is de zweeftijd ongeveer 18 uur. Wij kunnen op verzoek heliumballonnen behandelen zodat de zweeftijd verlengd wordt tot meerdere dagen. Ook hierbij is de kwaliteit van de ballon bepalend voor de zweeftijd. Daarom gebruiken wij voor onze heliumballonnen alleen ballonnen van de hoogste kwaliteit.
Bij het aankleden en decoreren van een zaal maken wij vaak gebruik van heliumballonnen. Dit kan door een groot aantal heliuballonnen tegen het plafond te laten zweven of door het plaatsen van trosjes heliumballonnen op de tafels verdeeld door de ruimte. Omdat de ballonnen zweven geeft dit al snel een feestelijk effect en is het een zeer effectieve zaalvulling.
Ook voor het oplaten van ballonnen is het gebruik van helium noodzakelijk omdat ballonnen zonder helium onmogelijk kunnen zweven. Of het nu gaat om een oplating van ballonnen na een huwelijksceremonie, een ballonwedstrijd met heliumballonnen of een feestelijke opening. Heliumballonnen hebben een feestelijke uitstraling en het effect is altijd bijzonder. Heliumballonnen kunnen op verschillende manieren worden opgelaten. Iedereen een heliumballon in de hand of meerdere heliumballonnen uit een net.

Wilt u zelf een feest aankleden met ballonnen of ballonnen oplaten dan kunt u bij BalloonXL de helium en de ballonnen en alle benodigde materialen bestellen. Maar uiteraard kunnen wij de ballonnen ook kant en klaar gevuld met helium en voorzien van een lintje op elk gewenst tijdstip bezorgen. In veel gevallen zullen wij de ballonnen op locatie vullen zodat u verzekerd bent dat de ballonnen na levering een optimale zweeftijd zullen hebben.

heliumballonnen met lint € 1,75 stuk exclusief BTW (€ 2,10 incl BTW)

Prijzen zijn exclusief 21% BTW en bezorgkosten.
Voor grote aantallen heliumballonnen prijs op aanvraag.