Ballondecoratie Fotoalbum

Op deze pagina geven wij u een overzicht van onze ballonnen, ballondecoratie en alles wat er met ballonnen mogelijk is. Tevens vindt u hier een aantal richtprijzen van enkele van onze producten. In onze prijslijst vindt u een prijsoverzicht van de meest voorkomende ballondecoratie. In overleg kan elke ballondecoratie aan uw wensen aangepast worden.
Alle prijzen zijn exclusief 21% BTW en exclusief transportkosten. Voor transportkosten rekenen wij € 0,50 per kilometer. Voor sommige decoraties rekenen wij borg voor de constructie of speciale effecten. Heeft u ergens anders een ballondecoratie gezien die u door ons wil laten maken? Neem dan gerust contact met ons op.

Alle foto’s op deze site zijn gemaakt door medewerkers van BalloonXL en mogen niet gebruikt worden voor andere doeleinden. Wij hopen dat u respecteert dat de foto’s enkel voor een offerteaanvraag en niet voor andere doeleinden gebruikt mogen worden. Mocht u een foto van ons willen gebruiken dan kunt u altijd even contact met ons opnemen, we zullen dan beoordelen of dit mogelijk is.